Elonkerjuu-viulistista televisiotähti – juontaa uutta ohjelmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen viulistina tutuksi tullut vaalea neitokainen Johanna Koivu laajentaa repertuaariaan ensi syksynä television saralle. Näyttävä muusikko nähdään nimittäin silloin uuden viihdeohjelman juontajana.

Sing Along -niminen viihdeohjelma alkaa MTV3-kanavalla syyskuussa. Koivun lisäksi ruudussa seikkailevat myös Tuomas ”Tume” Uusitalo ja Eero Ritala. Musiikkiaiheisessa ohjelmassa kaksi joukkuetta ottaa toisistaan mittaa laulussa, näyttelemisessä ja oivaltamisessa.

– Tärkein juttu on, että saataisiin katsojat laulamaan kotona. Vetämään sohvat sivuun ja tanssimaan, Johanna Koivu kertoo ohjelman markkinoinnissa.

Suositun Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen hajoamisen jälkeen muodostunut Elonkerjuu teki taannoin paluun. Yhtye on tehnyt uuden levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa ja ensimmäinen oma albumi Ilon pirstaleet julkaistaan 21. syyskuuta. Yhtye kertoi aiemmin Staralle, että sillä on valmiina jo kymmeniä uusia kappaleita.