Karina Smirnoff tarjosi silmänruokaa vesileikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan amerikkalaisesta versiosta tunnetuksi tullut ammattitanssija Karina Smirnoff poseerasi taannoin Playboy-lehden alastonkuvissa. Sittemmin neitokainen on poseerannut usein viihdelehtien sivuilla.

Realitysarjassa Karate Kid -tähti Ralph Macchion kanssa kisannut kaunotar on nyt kuvattu nauttimassa aurinkoisesta lomastaan uimarannalla. Karina osallistui Oakley Learn to Ride -tapahtumaan ja opetteli surffilautamelontaa.

32-vuotias Karina Smirnoff on ukrainalaissyntyinen ammattitanssija ja julkkistähti. Hän on voittanut urallaan jo viisi kertaa Yhdysvaltojen tanssimestaruuden sekä lukisia muita kilpailuja Yhdysvalloissa, Britanniassa, Saksassa ja Aasiassa. Hän muutti Ukrainasta Yhdysvaltoihin vuonna 1992. Karina kihlautui lokakuussa 2010 baseball-tähti Brad Pennyn kanssa.