Katy Perryn seksikkyys oli liikaa – konserttia käsitellään oikeudessa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Katy Perry on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa avioeronsa, dokumenttielokuvansa ja uuden musiikkinsa merkeissä. Laulajattaren huhuttiin vastikään suunnittelevan pitkää taukoa musiikkiuraltaan sydänsurujensa takia. Neitokainen esiintyi viime toukokuussa Intiassa.

27-vuotiaan laulajattaren taannoinen Intian-keikka ei kuitenkaan miellyttänyt aivan kaikkia. Esitystä tullaankin käsittelemään tässä kuussa oikeudessa asti, The Sun -lehti kertoo. Perry oli ollut Intiassa esiintymässä maan krikettiliigan avajaisseremoniassa. Tapahtumassa australialainen kriketinpelaaja Doug Bollinger asetti kätensä laulajattaren ympärille esitelläkseen tälle krikettiliikkeitä.

Tämä kontakti oli kuitenkin liikaa eräälle konservatiiviselle asianajajalle, sillä hän on itse esittänyt kaksikon käytöksestä virallisen valituksen. Miehen mukaan ”säädytön ja epäsiveellinen” esitys ”häiritsi oppilaita joilla oli samaan aikaan kokeita käynnissä”. Perryä ja Bollingeria vastaan ei ole nostettu syytteitä eikä heidän tarvitse itse tulla paikan päälle oikeuteen, mutta tapausta tullaan silti käsittelemään oikeussalissa tämän kuun loppupuolella Intiassa.

Laulajattaren tuore Katy Perry: Part of Me -dokumenttielokuva tuotti Yhdysvalloissa aloitusviikonloppunaan 7,1 miljoonaa dollaria. Elokuvassa seurataan poptähden elämää julkisuuden parrasvaloissa, mutta myös yksityisten porttien takana. Dokumentissaan Katy Perry muun muuassa kertoo avoimesti epäonnistuneesta avioliitostaan.