Michelle Jenneke on upea urheilukaunotar

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Australialainen aitajuoksija Michelle Jenneke on lähipäivinä noussut monen tajuntaan internetissä leviävien kuvien ja videoiden myötä. Erittäin timmissä kunnossa oleva 19-vuotias aituri onkin eräällä lämmittelytanssillaan saanut tuhannet miehet lämpiämään välittömästi.

Barcelonassa pidetyissä nuorten yleisurheilun MM-kisoissa nähtiin, kuinka iloinen kaunokainen lämmitteli tulevaa kisaa varten. Kameramies onkin seurannut urheilijan liikkeitä kuin haukka, sillä Jenneken koko lämmittelytanssi on miesten iloksi saatu tallennettua videolle. Tanssilahjoja omaava kaunotar lämmitteleekin kisaa varten tavalla, joka saa takana seisovat naispuoliset kisatyöntekijätkin näyttämään melko happamilta.

Perusteellinen lämmittely teki myös tehtävänsä, sillä Jenneke voitti eränsä näyttävällä suorituksella. Neitokainen jatkaneekin hyväksi havaitun lämmittelytanssin harrastamista tulevissakin kisoissaan. Olympialaisissa aiturikaunotarta ei kuitenkaan valitettavasti tulla näkemään, sillä hän ei onnistunut rikkomaan Lontoon olympialaisiin vaadittavaa tulosrajaa.