Antaisitko tämän miehen vihkiä sinut?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen koomikko-näyttelijä Russell Brand avioitui poplaulaja Katy Perryn kanssa vuonna 2010 Intiassa järjestetyssä hääseremoniassa. Julkkisparin liitto päätyi kuitenkin jo viime vuoden puolella eroon. Nyt Brandilla on mielessään lievästi erikoinen uusi aluevaltaus.

The Sun -lehden saamien tietojen mukaan koomikkomies haluaa nimittäin päästä vihkimään hääpareja. Brittimiehen kerrotaan törmänneen netissä vihkimislupia jakelevaan sivustoon. Lähteiden mukaan Brand voisikin vihkiluvat hankittuaan vihkiä esimerkiksi yhden Hollywoodin tuoreimmista sinkkumiehistä.

– Nyt kun hän kaveeraa Tom Cruisen kanssa hänen ystävänsä ovat vitsailleet, että hän voisi vihkiä tähden tämän neljänsissä häissä, lähde kertoo lehdelle.

Menestysnäyttelijä Tom Cruise ja Katie Holmes päättivät äskettäin kaikkien yllätykseksi viisi vuotta kestäneen avioliittonsa. Vaikka Brand hankkisikin Yhdysvalloissa voimassa olevan vihkimisluvan, supertähti Cruisen vihkijänä koomikkoa ei ehkä kuitenkaan nähtäisi. Cruise kuuluu hänen avieronsa syyksikin leimattuun skientologia-uskontoon, eli vihkimisen suorittaisi kuitenkin todennäköisesti skientologiaa tunnistava henkilö.

Russell Brand nähdään parhaillaan valkokankailla Rock of Ages -elokuvassa. 36-vuotias koomikko-näyttelijä kertoi jo pian eron jälkeen voivansa hyvin ja jatkavan elämäänsä ilman Perryä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen.