Russell Brandin seksielämä jäissä: ”Enemmän joogaa kuin seksiä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry erosi aiemmin tänä vuonna koomikkomiehestään Russell Brandista vuoden kestäneen avioliiton jälkeen. Laulaja julkaisi pian avioeron jälkeen Part of Me -kappaleen, jonka lyriikoiden uskotaan kertovan pariskunnan ongelmaliitosta ja vastoinkäymisistä.

Nyt entinen seksiaddikti Russell Brand on antanut julkisuudessa paljastuksia seksielämänsä saloista. Mies nimittäin kertoo vähentäneensä huomattavasti seksin harrastamista erottuaan vaimostaan Katy Perrystä. Koomikko keskittyy henkistävämpiin harrastuksiin, ja onkin nostattanut elämäniloaan joogalla höyryisten petisessioiden sijaan.

– Ensimmäistä kertaa elämässäni käytän enemmän aikaa meditoimalla ja joogaamalla, kuin harrastamalla seksiä, kertoo Russell Brand The Sun -sivustolle.

Brandin lausahdus antaa oman mausteensa huhuihin, joiden mukaan hänellä olisi ollut villiä menoa useamman naisen kanssa eron jälkeen. Mies on linkitetty lukuisiin kaunottariin maailmaa kohahduttaneen avioeroilmoituksen jälkeen. Koomikon seksitunnustus kertoo kuitenkin, että erokriisi on saanut miehen kertaamaan elämänarvojaan uusiksi.

Katyn ex-mies Russell Brand nähdään parhaillaan valkokankailla Rock of Ages -elokuvassa. 37-vuotias koomikko-näyttelijä kertoi jo pian eron jälkeen voivansa hyvin ja jatkavan elämäänsä ilman Perryä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Katy Perry on seurustellut aiemmin muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa.