The Gamen televisiosarja peruttiin jo ennen alkamista – häätkin peruttu

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen räppäri The Game, oikealta nimeltään Jayceon Taylor, on julkaissut neljä albumia, joista kaksi nousi Yhdysvaltojen listäykkösiksi. Hate It Or Love It -hittikappaleen esittäjä on saanut myös kaksi Grammy-ehdokkuutta. Nyt kohuräppärin uusin projekti on mennyt täysin mönkään.

Taannoin 50 Centiä homoksi julkisesti väittäneen rap-artistin uutisoitiin äskettäin saavan oman realitysarjan, jossa oli tarkoitus seurata miehen matkaa alttarille kihlattunsa Tiffany Cambridgen kanssa. Tämä rakkaustarina ei kuitenkaan loppunut alttarille tai ihmisten televisioruutuihin, sillä The Game on nyt perunut häänsä. Vihkimisen peruminen tarkoittaa myös sitä, ettei hääteemaista realitysarjaa tulla myöskään näkemään.

– Huhut ovat TOSIA. Häät ovat PERUTTU. Se ei ole hänen vikansa, vaan minun! Hän on upea nainen, minussa vaan ei ollut tarpeeksi miestä toteuttaakseni häitä, The Game kirjoittaa Twitter-mikroblogissaan.

Viime vuonna The Game aiheutti vakavan vaaratilanteen Twitter-blogissaan julkaiseman päivityksen vuoksi. Tähtiräppäri nimittäin julkaisi blogissaan Comptonin poliisilaitoksen puhelinnumeron, jonne hän pyysi fanejaan soittamaan. Räppäri ei kuitenkaan kertonut, että kyseessä oli poliisin numero, vaan väitti hakevansa itselleen avustajaa ja pyysi kiinnostuneita soittamaan. Poliisipäällikön mukaan teko aiheutti vakavan vaaratilanteen, koska hätäpuhelut jumiutuivat kahdeksi tunniksi.