6-vuotias räppäri bikinipeppujen ympäröimänä – härski video suututtaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäreiden videoilla on totuttu näkemään kultakäätyjä, luksusautoja ja muhkeita peppuja. Musiikkibisnekseen pyrkii yhä nuorempia tähdenalkuja, joista osa on valmis tekemään mitä tahansa julkisuuden eteen. Nyt eräs 6-vuotias räppäri shokeeraa uudella musiikkivideollaan.

Kuva: YouTube

Floridalainen räppäri Albert julkaisi äskettäin uuden Booty Pop -musiikkivideonsa. 6-vuotias poika elehtii videolla varttuneempien räppäreiden tavoin ja laulaa naisten pepuista. Hän kutsuu naisia strippareiksi ja tanssii heidän kanssaan uima-altaalla.

Videota voi huoleti kutsua härskiksi, sillä naiset heiluttelevat bikinipeppujaan 6-vuotiaan pikkumiehen kasvojen edessä. Albertin vesipyssyleikit voi myös tulkita seksuaalisesti vihjailevaksi leikittelyksi. Video saanut ristiriitaisen vastaanoton ja sitä on jo syytetty pedofiliaan kannustavaksi.