Beyoncen fani julkaisi upean videonsa verkossa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Laulajakaunotar Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuotiaana Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Sittemmin soolouralle siirtyneellä laulajattarella on miljoonia faneja ympäri maailmaa. Nyt eräs tosifani on tehnyt häikäisevän musiikkivideon eräästä Beyoncen hittikappaleesta.

Kyseessä on erään teinipojan tekemä kunnianosoitus laulajakaunottaren Countdown-kappaleelle. Pojan tekemä YouTube-video on täydellinen kopio Beyoncen viime vuonna ilmestyneen hittikappaleen musiikkivideosta. Alkuperäisellä videolla laulajatar nähdään silloisen vauvamahansa kanssa graafisissa asuissa ja kirkkaissa väreissä.

Kuva: YouTube

Poikapuolinen tosifani on jopa mennyt omaa versiota tehdessään niin pitkälle, että hän on hankkinut itselleen Beyoncen vauvamahaa muistuttavan tekomahan. Välillä laulajattaren asujakin kopioinut fani on pyrkinyt seuraamaan Beyoncen musiikkivideon kulkua mahdollisimman pieniä yksityiskohtia myöten. Näyttävän tribuuttivideon komeutta korostaa vielä se, että fanivideo esitetään samanaikaisesti Beyoncen musiikkivideon rinnalla, jolloin videoiden yhdennäköisyys on silmiinpistävä.