Jennifer Lopez kolmen avioliiton jälkeen: Tekisi sen uudestaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin latinotähti Jennifer Lopez saapuu konsertoimaan Suomeen ensi syksynä. Idol-tuomarinakin tunnettu kaunotar nousee Hartwall Areenan lavalle 7. marraskuuta osana parhaillaan käynnissä olevaa maailmankiertuettaan.

42-vuotias poppari on ollut kolme kertaa naimisissa, ja tähden viimeisin avioliitto latinotähti Marc Anthonyn kanssa päättyi eroon viime kesänä. Nyt Jennifer on kertonut, ettei kivulias ero hänen lastensa isästä saanut naista lopettamaan unelmointia prinsessahäistä. Eron jälkeen kaunotar on viihtynyt itseään huimasti nuoremman 25-vuotiaan Casper Smartin kanssa.

Monet lähteet uskovatkin kurvikaunottaren suunnittelevan toyboynsa sormustamista. Lopez haluaa antaa omien sanojensa mukaan avioliitolle uuden mahdollisuuden. Nainen nimittäin janoaa täydellistä parisuhdetta.

– Minulle suurin unelma on romanttinen satu. En koskaan luovu tuosta unelmasta, Jennifer Lopez kertoi ABC News -kanavalle.

Muun muassa Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Suomen elokuvateattereihin elokuva saapui 13. heinäkuuta.