Photoshop-skandaali: Lehti väärensi kansikuvansa – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme äskettäin Hollywoodin konservatiivisesta muotisuuntauksesta, joka ottaa mallia Cambridgen herttuattaren Catherine ”Kate” Middletonin pukeutumisesta. Herttuatar onkin noussut maailmanlaajuiseksi tyyli-ikoniksi kuninkaallisen avioliittonsa myötä.

Statuksensa ansiosta Kate Middleton on yksi maailman halutuimpia naisia lehtien kansiin, mutta samasta syystä häntä ei niissä juuri nähdä. Nyt eräs lehti on kuitenkin päättänyt saada kaunottaren kanteensa hinnalla millä hyvänsä. Lopulta se joutuikin turvautumaan noloon keinoon, sillä lehti photoshoppasi Katen kasvot ja kädet toisen mallin vartaloon.

Catherine “Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä. Näyttävien häiden todellinen uutispommi oli kuitenkin Kate Middletonin siskon Pippa Middletonin esiintyminen isosiskonsa kaasona. Valkoiseen ihoanuolevaan kaasonpukuun sonnustautunut Pippa nousi samantien supertähdeksi.