Rocktähti raivostui kunnianosoituksesta – vaatii imitaattorilta jättikorvauksia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Takavuosina suurta menestystä niittänyt rocklegenda Meat Loaf oli vuosi sitten otsikoissa, kun hän aiheutti uhkaavan tilanteen Diili-ohjelman kuvauksissa. Mies suivaantui muille kilpailijoille oletettuaan julkkistähtien varastaneen hänen materiaaliaan, ja raivosi heille sanojaan säästelemättä.

Nyt rokkari on haastanut pubissa esiintyvän imitaattorin oikeuteen huimasta rahasummasta. 49-vuotias Dean Torkinginton saattoi ihmetellä, kun hänen postiluukustaan kolahti eräänä päivänä 100.000 dollarin eli 87.000 euron suuruinen korvausvaatimus. Meat Loaf syyttää nimittäin Torkingtonia cybervalloittajaksi ja nettihuijariksi.

Mies perusti rock-tähden nimeä kantavan www.meatloaf.org -nettisivuston, jossa hän tekee selväksi olevansa Meat Loaf -cover-artisti. Sivusto on ollut olemassa 2000-luvun alusta lähtien. Konkarirokkarilla itsellään on www.meatloaf.net -niminen sivusto.

Meat Loaf on raivoissaan imitaattorille, joka on hänen mielestään yrittänyt hyötyä tähden julkisuudesta. 16-vuotta imitaattorikeikkoja tehnyt Torkington järkyttyi syytteistä. Hän onkin joutunut idolinsa vihan vuoksi laajentamaan esitystään Elton Johnin, Bruce Springsteenin ja Bon Jovin hahmoihin.

– Minulla on oikeus puolustaa nimeäni tässä tapauksessa. En suostu tällaiseen kiusaamiseen. En ymmärrä mistä hänen ärsyyntymisensä tai nämä syytökset tulevat, sillä en ole yrittänyt väittää olevani Meat Loaf, kertoo Dean Torkington Daily Mail -sivustolle.