Näin huumeet tuhosivat julkkisten ulkonäön

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisat viihdemaailman tähdet tunnetaan musiikki- ja elokuvauriensa lisäksi huumesekoiluistaan. Esimerkiksi suosikkinäyttelijä Charlie Sheen sai taannoin potkut Miehen puolikkaat -hittisarjasta päihteiden käyttönsä takia.

Nyt verkossa on julkaistu kuvasarja julkkistähtien radikaaleista ulkonäkömuutoksista. Otoksissa nähdään ennen ja jälkeen -tyylisiä otoksia. Kuvissa nähdään muun muuassa, kuinka paljon edesmenneen laulajattaren Whitney Houstonin ulkonäkö muuttui huumeiden käytön takia. Katso kuvat tästä.

Otoksissa nähdään myös Yksin kotona -elokuvan näyttelijä Macaulay Culkinin ulkonäkömuutos. Suloposkinen tähti jäi vuonna 2004 kiinni huumeiden käytöstä. Miehen ulkonäkö muuttui päihderiippuvuuden myötä shokeeraavasti. Kuvissa nähdään myös alkoholismista ja huumekoukusta kärsineen Hollywood-kaunotar Lindsay Lohanin muutos hehkeästä teinitähdestä epäsiistiksi lainrikkojaksi.