Tältä NKOTB-poikabändin komistukset näyttävät nykyisin – kuva kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaista New Kids On The Block -yhtyettä pidetään 1990-luvun poikabändibuumin aloittajana. Yhtye keikkailee tällä hetkellä 2000-luvun vaihteessa huippusuosiotaan nauttineen Backstreet Boys -kokoonpanon kanssa.

Nyt bändin laulaja Donnie Wahlberg on julkaissut Twitter-mikroblogissaan kuvan, jossa miljoonia teinityttöjä hurmanneen poikabändin jäsenet esittelevät paidattomia rintakehiään. Kuvassa voi nähdä, kuinka komistusten ulkoinen habitus on edelleen timmissä kunnossa. Miesten kasvattamat ”sutenööriviikset” yrittänevät houkutella bändin ihailijoihin myös vanhempaa yleisöä.

Kuva: Twitter

New Kids On the Block -yhtyeeseen kuuluvat Donnie Wahlbergin ohella Jordan Knight, Jonathan Knight, Joe McIntyre ja Danny Wood. Yhtyeeseen pyrki aikoinaan mukaan myös Donnien pikkuveli Mark Wahlberg, joka keikkaili ennen elokuvatähteyttään Marky Mark -nimisenä räppärinä. NKOTB teki paluun vuonna 2008 uudella The Block -albumillaan.

Äskettäin kiertueella loukkaantunut teknikko haastoi poikabändit oikeuteen. Hän haluaa bändeiltä rahallisia korvauksia kärsimyksistään. Neljän metrin pudotuksen johdosta teknikko sai ”traumaattisia aivovammoja” aiheuttaneen kallonmurtuman. Hän kärsi onnettomuuden jälkeen kohtauksista ja tajuttomuudesta. Nyt Styron haluaakin laittaa takavuosina tyttöjen päiväunissa tiuhaan esiintyneet poikabändiläiset maksamaan, sillä hän vaatii kärsimyksistään viiden miljoonan dollarin korvauksia.