Pori Jazzeilla parhaillaan esiintyvä Norah Jones: ”Suomi on kaukaisin maa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Upeaääninen supertähti Norah Jones esiintyy parhaillaan Porin Kirjurinluoto Arenalla Pori Jazz -festivaalin viimeisen festaripäivän pääesiintyjänä. Stara pirautti taannoin supertähdelle ja tiedusteli tämän kuulumisia.

Norah Jonesin tunnetuimpia kappaleita ovat esimerkiksi Come Away With Me, Don’t Know Why ja Sunrise. Hänen albumejaan on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa ja Suomessakin noin 80.000 kappaletta. Toukokuussa uuden levynsä julkaissut artisti paljasti haastattelussa aikovansa esittää tämän päivän keikallaan runsaasti materiaalia myös uudelta albumiltaan.

– Minulla on uusi bändi, joten hiomme vielä settiämme kasaan. Soitamme paljon uuden levyn kappaleita, mutta keikalla tullaan kuulemaan myös vanhaa tuotantoani, Norah Jones kertoi Staralle.

Keikka on myös samalla laulajan ensimmäinen vierailu Suomessa.

– Odotan vierailua paljon, siitä tulee hauskaa. Muistan äitini käyneen Suomessa, kun olin 11-vuotias. Kaikki mitä tiedän maastanne tulee vaikutelmina häneltä. Ajatuksissani Suomi on kaukainen maa, jossa hän on joskus käynyt, Norah Jones paljasti.