Paris Jackson raivostui sedälleen – syyttää valehtelusta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Michael Jacksonin 14-vuotias tytär Paris Jackson sai taannoin ensimmäisen elokuvaroolinsa. Isänsä jalanjäljissä supertähteyteen tähtäävä Paris nähdään Lundon’s Bridge and the Three Keys -elokuvassa, jonka tuotosta merkittävä osa menee hyväntekeväisyyteen.

Nyt Paris Jackson on riidoissa isänsä Michael Jacksonin sisarusten kanssa. TMZ-sivuston mukaan Michaelin sisarukset Randy, Jermaine, Janet, Tito ja Rebbie vaativat tällä viikolla veljensä kuolinpesän hoitajien John Brancan ja John McClainin poistamista tehtävistään. Jacksonien mukaan miehet ovat käyttäneet perhettä hyväkseen. Paris suuttui kuitenkin isänsä sisarusten viittauksista isoäitinsä terveydentilaan.

Michaelin sisarukset olivat nimittäin väittäneet, että Branca ja McClain olisivat stressanneet poptähden lapsista huolehtivaa Katherine Jacksonia niin paljon, että hän olisi saanut ”mini-aivohalvauksen”. Paris kuitenkin oikaisi väitteet sittemmin jo poistetuissa Twitter-viesteissään, joissa hän takaa isoäitinsä voivan hyvin. Neitokainen syytti viesteissään perheejäseniään juoruilusta, mutta hänen vihansa kohteeksi päätyi lopulta erityisesti Randy Jackson.

– @randyjackson8 hei rakas PERHEEN jäsen, en arvosta sitä että kerrot kaikille asioita jotka eivät ole totta kiitos todella paljon, Paris Jackson kirjoitti Twitterissä.

Paris Jackson teki äskettäin haastattelun Oprah Winfreyn kanssa. Nuori neitokainen kertoi muun muuassa kohdanneensa koulukiusaamista, kun hän siirtyi kotiopetuksesta tavalliseen oppilaitokseen. Paris Jackson kertoi joutuneensa kiusatuksi myös internetin välityksellä. Julkkistytär kertoi olevansa hyvin tarkka kavereidensa suhteen, sillä hän on huomannut monien yrittävän hyötyä hänen ystävyydestään.