Skientologeilla Tom Cruiselle jo uusi vaimoehdokas?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hollywoodin entinen unelmapariskunta Tom Cruise ja Katie Holmes ovat pyöriskelleet viime viikot avioerokohussa. Pariskunnan yllätyseron syitä on spekuloitu viihdelehdissä, ja tuoreimpien väitteiden mukaan heidän tiensä erkanivat Cruisen fanaattisen skientologia-uskomuksen takia.

Nyt näille huhuille on heitetty vain lisää vettä myllyyn, sillä skientologit ovat taas esittäneet kommentteja, jotka eivät aseta näyttelijän uskontoa kovinkaan mairittelevaan valoon. Skientologia-ekspertti Margery Wakefield on nimittäin kertonut National Enquirer -lehdelle, kuinka kolmesti eronneen Cruisen seuraava vaimo tullaan valitsemaan kirkon sisältä. Uuden vaimon huhutaan olevan näyttelijätär Yolanda Pecoraro.

Lähteiden mukaan Pecocaro, joka on käynyt skientologiakursseilla 13-vuotiaasta saakka, on ”Tomille täydellinen skientologiaprinsessa”. Skientologinäyttelijättären molemmat vanhemmat ovat myös skientologeja, eli Cruiselle ei tulisi ainaakan skismaa uskontoa kaihtavien appivanhempien kanssa. Pecocaro on parhaillaan avoliitossa, mutta skientologien sisäpiiriläisten mukaan kirkko on valmis tekemään kaikkensa hillitäkseen Cruisen ja Holmesin eron jälkimaininkeja.

– He haluavat myös näyttää, että Tom on siirtynyt nopeasti eteenpäin, ja että hänen uusi vaimonsa on kaunis ja uppoutunut skientologiaan. Jos kirkko päättää tehdä Yolandasa Tomin uuden vaimon, he ehdottomasti haluavat hänen saavan nopeasti lapsen, lähde selittää.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.