Sotilaan yllättävä kotiinpaluu vei jalat alta – katso vaimon reaktio

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa on julkaistu runsaasti videoita, joissa nähdään lemmikkien reaktioita isännän palattua pitkältä komennukselta. Nyt vuorossa on hellyttävä video, jossa nähdään miten vaimo reagoi, kun hänen miehensä palasi kuukausien poissaolon jälkeen yllättäen kotiin.

Kuva: YouTube

Nainen kertoi aavistaneensa, että jotain oli meneillään, koska miehen koko perhe saapui yllättäen kaupunkiin. Siitä huolimatta miehen paluu oli yllätys, joka vei vaimolta jalat alta. Perhe sai vakuutettua, että he saapuivat kaupunkiin juhlistamaan aviomiehen veljen paluuta armeijasta.

– Hänen näkemisensä oli epätodellista. Muistan aikoneeni ottaa juomia jääkaapista, mutta sitten näin hänen kenkänsä, univormun ja sitten kasvot. Tunsin samaan aikaan iloa, epäuskoa ja helpotusta. Putosin maahan ja aloin sopertaa. Se oli elämäni suurin yllätys, Rebecca-vaimo kertoi videon esittelyssä.