Anne Hathaway suree ampumisen uhreja: ”Sydämeni särkyy”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Batman-trilogiaan kuuluvan Yön ritarin paluu -elokuvan päälle laskeutui viime perjantaina synkkä pilvi, kun asemies avasi tulen elokuvan ensi-illassa Denverissä. 12 ihmisen hengen vienyt kauhistuttava isku on järkyttänyt luonnollisesti myös elokuvan päätähtiä.

Yön ritarin paluu -elokuvaa tähdittävä näyttelijätär Anne Hathaway onkin nyt julkaissut julkisesti osanottonsa ammuskelun johdosta, CBS uutisoi. Elokuvan toinen päätähti Christian Bale kertoi järkytyksestään tapahtumien johdosta jo viikonlopun aikana. Nyt Hathaway on julkaissut tiedotteen, jossa hän yrittää muodostaa sanoja pahalle ololleen.

– Sydämeeni sattuu ja se särkyy tässä käsittämättömän järjettömässä teossa menetettyjen ja muutettujen elämien takia. En löydä sanoja kuvaamaan suruani. Ajatukseni ja rukoukseni ovat uhrien ja heidän perheidensä luona, näyttelijätär kertoo lausunnossaan.

Tragedian myötä elokuvan takana oleva Warner Bros. Pictures -elokuvastudio ei julkaissut viikonlopun aikana elokuvasta saatuja lipputuloja. Elokuvastudiot kilpailevat perinteisesti viikottain siitä, mitkä elokuvat ovat tienanneet eniten. Uhrien muistoja kunnioittaen muutkin elokuvastudiot siirsivät Warner Bros. Picturesin tavoin viikonlopun lipputulojensa julkaisemisen alkuviikolle. Yön ritarin paluu sai ensi-iltansa viime perjantaina myös Suomessa.