Yllätyskäänne Johnny Deppin erossa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp ilmoitti taannoin eroavansa pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Sittemmin hänen huhuttiin jättäneen kumppaninsa 26-vuotiaan vastanäyttelijänsä Amber Heardin takia.

Depp on nopea liikkeissään, sillä äskettäin uuden julkkisparin kerrottiin jo olevan hajoamispisteessä. Nyt tähtinäyttelijän kerrotaankin haikailevan takaisin entisen kumppaninsa Vanessan seuraan. Lähteiden mukaan mies lensi perheensä luo Etelä-Ranskaan, ja antoi Paradisille antiikkisen kultariipuksen.

Korussa on neitokaiselle varattuna selkeä viesti, sillä siinä lukee ”Sydämeni on aina sinun”. Riipuksella näyttelijäkomistus haluaakin viestittää lastensa äidille haluavansa yrittää uudestaan. Koko perhe on paraikaa yhteisellä lomalla, jossa pariskunta yrittänee korjata välejään.

– Johnny haluaa olla perheensä kanssa, hän on hyvin perhekeskeinen mies. Hänen lapsensa ovat hänelle kaikki kaikessa. Pariskunnan pitääkin päästä kauas Hollywoodista, ja sen he tekevät, kertoo lähde The Sun -sivustolle.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut ja jo eronnutkin pariskunta yritti parhaimpansa mukaan salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.