Jälleen yksi Hollywoodin unelmapari karilla? ”Ei sormuksia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen näyttelijämiehensä Orlando Bloom tunnetaan yhtenä Hollywoodin suloisimmista unelmapareista. Pari vuotta naimisissa ollut pariskunta sai perheenlisäystä vuonna 2011, kun Kerr synnytti heidän esikoispoikansa Flynnin.

Nyt onnelliselta vaikuttanut aviopari on huhujen mukaan suhdeongelmissa. Viime aikoina Kerr ja Bloom on nimittäin molemmat bongattu ilman vihkisormuksiaan. Huippumalli nähtiin viime viikolla New Yorkissa ilman sormustaan, ja hänen 35-vuotias näyttelijämiehensä on myös kuvattu ilman tuttua sitoutumisen symbolia.

– Heidän suhteensa saattaa olla ongelmissa. Miranda ei pidä sormustaan, mikä voi viitata siihen, että hänen suhteensa Orlandoon on kriisissä, kertoo lähde Famous-lehdelle.

Kerrin manageri kielsi huhut väittäen, ettei tarinassa ole mitään paikkansapitävää. Tähän mennessä julkkisparin avioliitto on vaikuttanut viihdemaailman onnellisimpiin kuuluvalta. Heidät nähdään esimerkiksi usein yhdessä lomailemassa esikoispoikansa kanssa.

Australialaisen Miranda Kerrin ura alkoi Ober Jean Parisin mainoskampanjalla. Parhaiten kaunotar tunnetaan Victoria’s Secret -muotiketjun mallina. Kerr alkoi seurustella näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari avioitui intiimissä seremoniassa heinäkuussa 2010. Mittavan mallinuran tehnyt Kerr on kertonut julkisuudessa perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä hän kokee mallina olemisen pelkkänä työnä.