Rihanna bikineissä kuumissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna koki äskettäin traagisen menetyksen, kun hänen rakas isoäitinsä hävisi taistelun syöpäsairautta vastaan. Laulajatar piti lyhyen keikkatauon, koska hän matkusti kotimaahansa Barbadokselle suremaan poismenoa läheistensä kanssa, mutta sen jälkeen poppari suuntasi lomalle.

Nyt Rihanna on onnistunut karistamaan hetkeksi paparazzit kintereiltään, joten neitokaisen on täytynyt julkaista itse verkossa omia bikinikuviaan. Viikonloppuna Rihanna julkaisi Twitter-blogissaan näyttäviä kuvia, joissa hän keikistelee tietenkin bikineissä.

24-vuotias Rihanna paljasti taannoin, että Chris Brownin eron aiheuttama sydänsuru sai hänet inhoamaan deittailua. Supertähti kertoi pelkäävänsä rakastua uudelleen koettuaan voimakkaita tunteita hänet hakannutta räppäriä kohtaan. Rihanna ja Brown on kuitenkin nähty viihtyvän viime aikoina yhdessä, mikä on herättänyt suhdehuhut uuteen liekkiin.