Ohhoh, Spice Girls tekee paluun!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Spice Girls -yhtye on maailman menestynein tyttöbändi, sillä kuuluisat “maustetytöt” ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 75 miljoonaa albumia. Takavuosien popsuosikki hajosi vuonna 2000, mutta yhtye esiintyi yhdessä kiertueella jo vuonna 2007. Nyt bändin jäsenet ovat lyömässä jälleen hynttyyt yhteen.

Äskettäin kuningatar Elisabethin juhlapäivän konsertin esiintyjälistan ulkopuolelle jätetty 1990-luvun suosikkiyhtye on nyt kertonyt tekevänsä paluun. Tyttöbändi aikoo esiintyä piakkoin käynnistyvissä Lontoon kesäolympialaisissa, Daily Mail -lehti uutisoi. Kyseessä tulee kuitenkin olemaan ainoastaan yhden esityksen mittainen paluu esiintymislavoille.

Jalkapalloilija David Beckhamin vaimona ja muotisuunnittelijana tunnettu Victoria Beckham onkin jo lähteiden mukaan kertonut, että esiintyminen olympialaisissa tulee jäämään hänen osaltaan viimeiseksi Spice Girls -keikaksi. Menestyksekkäästi muotiuraansa rakentanut neitokainen on ilmoituksellaan saanut aikaan melko jäätävän tunnelman yhtyeen jäsenten keskuudessa. Geri Halliwellin kerrotaankin uskovan, ettei hän enää koskaan tule puhumaan bändin hylänneen Victorian kanssa olympialaisten jälkeen.

Olympialaisten järjestäjät eivät ole vielä varmistaneet tyttöbändin esiintymistä kisojen juhlallisuuksissa. Spice Girlsien huhutaan kuitenkin esittävän ainakin Spice Up Your Life ja Wannabe -hittikappaleensa. Jos esiintyminen vahvistetaan, liittyy tyttöbändi juhlallisuuksissa esiintyvien joukkoon Take That -poikabändin, George Michaelin ja The Who -yhtyeen kanssa.

Britannialaiseen Spice Girls -yhtyeeseen kuuluivat Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton, Victoria Beckham ja Melanie Chisholm. Tyttöbändin tunnetuin kappale on heidän debyyttisinglensä Wannabe. Yhtyeen hajottua poptähdet ovat edelleen seurattuja julkkistähtiä. Esimerkiksi Victoria Beckham on luonut uran muotisuunnittelijana, kun taas Melanie Chisholm on menestynyt yhtyeen jäsenistä parhaiten soololaulajana.