Charlie Sheen kokeili onneaan keksijänä – ei mennyt kuin Strömsössä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehen puolikkaat -hittisarjasta potkut saanut Charlie Sheen on tehnyt paluun uuden komediasarjansa myötä. Anger Management -televisiosarjan päätähdeksi kiinnitetty Sheen palasi ruutuun 28. kesäkuuta, kun hänen uuden sarjansa ensimmäinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa.

Harva tietää, että 46-vuotias tähtinäyttelijä on debytoinut myös keksijänä. Sheen kehitti taannoin huulivoiteen annostelijan, ja yritti myydä sitä Chapstick-firman pomoille. Miehen kerrotaan nyt menettäneen diilin huulivoidefirman kanssa, koska ei kyennyt tuottamaan keksimäänsä tuotetta tarpeeksi halvalla hinnalla.

– Halusin vain tehdä jotain parempaa kuin mitä itse käytän joka päivä. Vein tämän tuotteen Chapstickille ja he sanoivat ostavansa sen, jos valmistan sen seitsemän sentin hinnalla, kertoi Charlie Sheen Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa.

Tähti sai idean keksintöön, kun hänellä itsellään oli vaikeuksia levittää huulivoidetta autolla ajaessaan. Kun Chapstick-huulivoidefirma kieltäytyi yhteistyöstä, Sheen on keksinyt tuotteelle uusia käyttötapoja. Mies nimittäin kantaa keksintöään nykyisin mukanaan julkkisjuhlissa.

Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja on osoittautunut jo ensimmäisen jakson katsojalukujen perusteella menestykseksi, sillä se nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.