Harry Stylesillä kiikarissa jo uusi puumanainen?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimmaksi poikabändiksi nopeasti noussut irlantilais-englantilainen One Direction on kohdannut jonkin verran vastoinkäymisiä, kun esimerkiksi samanniminen jenkkiyhtye on haastanut hittiyhtyeen oikeuteen. Supersuositut teinitähdet ovat aiheuttaneet ympäri maailmaa todellista hysteriaa.

Poikabändin 18-vuotias laulajatähti Harry Styles on tullut julkisuudessa tunnetuksi kiinnostuksestaan vanhempiin naisiin. Nyt miehellä kerrotaan olevan kiikarissa jälleen uusi puumanainen. Nuorukainen on nimittäin iskenyt silmänsä televisiokuuluttaja Caroline Whitmoreen.

Whitmore haastatteli yhtyettä ITV-kanavan ohjelmassa, jossa neito kiusoitteli Stylesiä tämän viehtymyksestä Caroline-nimisiin naisiin. Poikabändin laulaja erosi pari kuukautta sitten 32-vuotiaasta televisiokaunottaresta Caroline Flackista. Silminäkijöiden mukaan Whitmore ja Styles flirttailivat toisilleen, ja kiharapää sai ainoana bändin pojista suudella televisiokuuluttajaa.

– Harry oli ainoa, joka sai suudella Carolinea – kahdesti. Muut pojat kiusoittelivat häntä siitä tehden hauskoja ääniä ja vihjaillen kaksikon romanssista, kertoo sisäpiirin lähde The Sun -sivustolle.

Harry Styles pääsi aiemmin otsikoihin, kun hänen salasuhteensa 32-vuotiaaseen tiskijukkaan, Lucy Horobiniin, paljastui. Pariskunnan kerrottiin tavanneen toisensa radio-ohjelman haastattelussa, jossa flirtti sinkoili kaksikon välillä. Lähteiden mukaan salasuhde kesti muutaman viikon, ja se lähes pilasi Horobinin avioliiton.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, jossa heitä neuvottiin perustamaan bändi. Loppu onkin historiaa, sillä Simon Cowell teki ohjelmassaan syntyneestä poikabändistä valtaisan menestyksen, joka on näkynyt listasijoitusten lisäksi myös keikkapaikoilla ympäri maailmaa. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi. One Directionin esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.