Tässä on jokaisen ökyauton tuleva vakiovaruste – kelpaisiko sinullekin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autojen varustepaketeissa on nykyisin saatavilla jo lähes kaikkea kuviteltavissa olevaa. Varsinkin kalliimpien hintaluokkien autoihin saa lähes mitä tahansa hierovista penkeistä lähtien. Nyt mukaan on tullut myös jokaisen aamu-unisen tuleva vakiovaruste.

Kuva: Splash

Italialaisen kahvin ystäville on nimittäin saatu ilouutisia, kun vuosimallin 2013 Fiat 500L -auton ostavat saavat autoonsa sisäänrakennetun espressokoneen. Näin kiireinen liikemies voi säästää kallisarvoisia minuutteja voidessaan saada tarvittavan kofeiiniannoksensa jo autossaan. Kyseessä on kahvituotteita valmistavan yrityksen tuotteesta, johon tarvitsee lisätä vain vesi ja kahvipuriste. Fiat ilmoitti heti, että kahvikone toimii vain kun auto seisoo paikallaan.