Rihannan biletys päättyi verisesti – assistentti julkaisi kuvan netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna koki äskettäin traagisen menetyksen, kun hänen rakas isoäitinsä hävisi taistelun syöpäsairautta vastaan. Laulajatar piti lyhyen keikkatauon, koska hän matkusti kotimaahansa Barbadokselle suremaan poismenoa läheistensä kanssa, mutta sen jälkeen poppari suuntasi lomalle.

Kuva: Twitter

Nyt hurjista biletystaipumuksistaan tunnettu poppari on onnistunut jälleen loukkaamaan itsensä. Rihanna on viime aikoina viettänyt aikaa Saint-Tropezissa lomailemassa, missä neitokainen innostui myös baarimikon työhön. Tempaus päättyi epäonnisesti, kun tähti rikkoi erään pullon ja satutti varpaansa.

Megatähti kertoi tapauksessa Twitter-mikroblogissaan, jossa mainitsi jalkansa verenvuodon olevan runsasta. Tähden assistentti Jennifer Rosales julkaisi omassa blogissaan kuvan laulajattaren vahingoittuneesta jalasta. Ehkäpä poppari on tästä lähtien iltamenoissaan varovaisempi.