Popkaunottaren rinnat saivat hellyyttä – kuva päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota uudella R.I.P. -musiikkivideollaan. Britannian Rihannaksikin tituleerattu nainen kuuluu r&b-musiikin nouseviin tähtiin. Äskettäin kurvikas kaunotar esitteli timmejä pakaroitaan lontoolaisella homoklubilla.

Kuva: Splash

Nyt laulajatähti julkaisi Twitter-mikroblogissaan kuvan, joka on täynnä tyttörakkautta. Kuvassa Rita nähdään nimittäin ystäviensä kanssa Miamissa uimarannan edustalla. Kaunis neitokainen saakin naispuolisilta kavereiltaan erityiskohtelua, sillä ystävät kääntyvät otoksessa suukottamaan härskisti tähden rintoja. Poppari itse näyttää yllättyneeltä tilanteen saamasta käänteestä.

Vaaleahiuksisen r&b-lupauksen ura lähti nousukiitoon, kun musiikkimoguli Jay-Z signeerasi laulajan Roc Nation-levymerkilleen. Ora on sittemmin esiintynyt Craig Davidin, Draken, Jay-Z:n ja Tinchy Stryderin musiikkivideoilla. Laulajatar pyrki vuonna 2009 Euroviisuihin edustamaan Britanniaa, mutta vetäytyi kilpailuista, koska ei uskonut olevansa valmis. Oran huhutaan deittailevan paraikaa räppäri Drakea, mutta nainen on kiistänyt romanssihuhut perättöminä.