Pink laihdutti 25 kiloa – kertoo salaisuutensa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on keskittynyt viime vuosina musiikkiuran sijaan pääasiassa perhe-elämäänsä. Kaunotar synnytti esikoistyttärensä Willow’n vuonna 2011. Hänet on kuvattu julkisuudessa harvakseltaan, mutta nyt neitokainen näyttää tekevän hiljalleen paluuta otsikoihin.

Nyt rääväsuisena tunnettu poppari on onnistunut laihduttamaan kaikki vauvakilonsa. Pink kertoo laihtuneensa lähes 25 kiloa raskauden jälkeen, ja paljastaakin Cosmopolitan-lehdelle parhaat vinkkinsä painonpudotukseen. Neitokainen karisti suurimman osan kiloista vegaanilla dieetillä.

Laulajatar ei tiukalla ruokavaliolla syönyt mitään eläinkunnan tuotteita, vaikka hän on aiemmin nauttinut jonkin verran kalaa ja kanaa. Pink innostui uudesta dieetistä niin paljon, että juhlisti miehensä Carey Hartin 37-vuotissyntymäpäiviä vegaanilla juhlapäivällisellä. Poppari kertoo harrastaneensa synnytyksen jälkeen runsaasti aerobista urheilua, voimaharjoittelua ja joogaa.

Pink kertoi yllättyneensä raskauden aikana kertyneestä painosta, jota tulikin enemmän kuin laulaja alunperin odotti. Neito ei kuitenkaan inhonnut ylipainoaan, vaan osasi suhtautua siihen huumorilla. Raskaudesta hänelle on kuitenkin jäänyt ristiriitaisiakin tunteita.

– Luulin, että tuntisin oloni jumalattareksi. Kaikki väittävät sellaista paskaa, ettet ole muka koskaan tuntenut oloasi yhtä feminiiniseksi. Oikeasti tunsin olevani aivan sekaisin, kertoo Pink haastattelussa.

32-vuotias Pink on naimisissa ammattilaismoottoripyöräilijä Carey Hartin kanssa. Vuonna 2006 avioitunut pariskunta on saanut avioliittonsa jälleen kuntoon parin vaikean viime vuoden jälkeen. Eron partaalla käynyt julkkispari asui pitkään erillään, mutta palasi sittemmin takaisin yhteen. Pink on paljastanut parin käyneen parisuhdeterapiassa saadakseen suhteensa jälleen toimimaan.