Rihanna on kuin Baywatch-kaunotar – Pamela Andersonkin kalpenisi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna koki äskettäin traagisen menetyksen, kun hänen rakas isoäitinsä hävisi taistelun syöpäsairautta vastaan. Laulajatar piti lyhyen keikkatauon, koska hän matkusti kotimaahansa Barbadokselle suremaan poismenoa läheistensä kanssa, mutta sen jälkeen poppari suuntasi lomalle.

Neitokainen on lomaillut viime aikoina Ranskan Rivieralla. Nyt megatähti on nähty Cannesissa, jossa miljoonien fanien ihannoima kaunotar esitteli kurvejaan valkoisessa uimapuvussa. Nousuvarjoiluakin harrastanut Rihanna muistutti uima-asussaan aivan legendaarisen Baywatch-sarjan muodokkaita kaunottaria. Laulajattaren vaivattoman seksikäs tyyli saisi kenties tutun rantavahti-povipommin Pamela Andersoninkin kadehtimaan itseään.

24-vuotias Rihanna paljasti taannoin, että Chris Brownin eron aiheuttama sydänsuru sai hänet inhoamaan deittailua. Supertähti kertoi pelkäävänsä rakastua uudelleen koettuaan voimakkaita tunteita hänet hakannutta räppäriä kohtaan. Rihanna ja Brown on kuitenkin nähty viihtyvän viime aikoina yhdessä, mikä on herättänyt suhdehuhut uuteen liekkiin.