Bar Refaeli seksikkäänä veden alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli nousi aikoinaan tähdeksi vuonna 2009 Sports Illustrated -lehden kannesta ja seurusteltuaan Leonardo DiCaprion kanssa. Sittemmin Bar on tehnyt jo vuosien ajan omaa menestyksekästä malliuraa.

Maxim-lehden maailman kuumimmaksi naiseksi äskettäin nimittämä supermalli on nyt julkaissut Twitter-mikroblogissaan otoksia faniensa iloksi. Kuvissa neitokainen ottaa kaiken irti päivästä uima-altaalla ja vajoaa umpisukkeluksiin. Tunnettu kaunotar onnistuu näyttämään seksikkäältä veden allakin. Eräs otoksista ylistää Refaelin pitkiä sääriä, kun nainen makailee auringossa uimapatjan päällä.

27-vuotias Bar Refaeli valittiin Maxim-miestenlehden vuoden 2012 seksikkäimmäksi naiseksi. Hän päihitti sijoituksellaan esimerkiksi Olivia Munnin, Mila Kunisin, Katy Perryn ja Olivia Wilden. Viime vuonna Bar Refaeli esiintyi muun muuassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.