Jodie Marshin bodattu vartalo ihmetyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Biseksuaaliksi avoimesti tunnustautunut julkkis on pysytellyt julkisuuden valokeilassa keinoja kaihtamatta.

Nyt neitokainen on ikuistettu Karibian aurinkorannoilla lomanviettopuuhissa. Jodie Marshin maailmankuulut muodot olivat jälleen erinomaisen hyvin edustettuina lomarannalla. Bodaajakaunotar imarteli muhkeita silikonirintojaan varsin paljastavilla vaaleanpunaisilla bikineillä. Paparazzit piirittivät tähteä rannalla, mutta julkkistyrkkynä tunnettu nainen julkaisi rantaotoksia vielä Twitter-mikrobloginsakin välityksellä.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.