Kendall Jenner upeassa mainoksessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Viime aikoina myös Kardashianin realityperheen kuopukset Kylie ja Kendall Jenner ovat viihtyneet aikaisempaa enemmän julkisuuden valokeilassa.

Kuva: Beverly Center

Nyt 16-vuotias Kendall Jenner nähdään uudessa mainoskuvassa teininukkena. Realityperheen teinikaunotar mainostaa kuvassa Beverly Center -kauppakeskuksen Fashion Night Out -muotitapahtumaa. Jenner nousee seksikkäässä otoksessa pahvilaatikosta ulos kuin eloon herännyt nukke. Mainoskuva korostaa erityisesti neitokaisen pitkiä sääriä.

Kuva: Beverly Center

Kendall Nicole Jenner on noussut viime vuosina kansainvälisesti tunnetuksi perheestään kertovan Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä. Hän on työskennellyt muun muuassa Sherri Hill -merkin mainosmallina. Teinitähti on myös catwalk-malli. Kendall Jenner ja hänen nuorempi siskonsa Kylie Jenner ovat koulunsa cheerleader-joukkueen jäseniä.