Unelmapari kriisissä – supertähti myönsi irtosuhteen: ”Hetken hairahdus!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonien naisten päiväunien kohteeksi Twilight-vampyyrielokuvien myötä noussut Robert Pattinson yllätti taannoin faninsa aloittamalla suhteen vastanäyttelijänsä Kristen Stewartin kanssa.

Äskettäin Hollywoodin seuratuimpiin kuuluvan pariskunnan uutisoitiin olevan suhdekriisissä, koska vampyyrikaunottaren huhuttiin pettäneen poikaystäväänsä. Huhu osoittautui todeksi, sillä Kristen Stewart on nyt myöntänyt pettämisen todeksi. Hän esitti julkisen anteeksipyynnön, jossa pahoittelee tapahtunutta kaikille ihmisille.

Neitokaisella oli salasuhde Lumikki ja metsästäjä -elokuvan naimisissa olevaan ohjaajaan, Rupert Sandersiin. Suhde paljastui, kun Us Weekly -lehti julkaisi kuvan, jossa piilorakastavaiset olivat toistensa käsivarsilla.

– Olen syvästi pahoillani kaikesta tuskasta ja häpeästä, jota olen aiheuttanut läheisilleni ja muille ihmisille. Hetken hairahdus vaaransi kaiken tärkeän elämässäni. Suhteen henkilöön, jota rakastan ja kunnioitan eniten, Robiin. Rakastan häntä, olen niin pahoillani, kertoo Kristen Stewart People-lehden julkaisemassa anteeksipyynnössään.

Kaunottaren poikaystävä Robert Pattinson ei ole kommentoinut sanallaan uutista mediassa. Tilanne on herättänyt Twilight-elokuvien faneissa rajujakin reaktioita. 41-vuotias Sanders on huomattavasti 22-vuotiasta Stewartia vanhempi. Ironiseksi tilanteen tekee se, että Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa hänen roolihahmonsa äitiä näytteli Sandersin mallivaimo Liberty Ross.

Äskettäin Robert Pattinsonista oli liikkeellä rajuja väitteitä. Hänen väitettiin pettäneen pitkäaikaista tyttöystäväänsä Kristen Stewartia näyttelijätär Sarah Roemerin kanssa. Lähteiden mukaan Pattinson vietti eräänä viikonloppuna läheisiä hetkiä Paranoia-elokuvasta tutun kaunottaren kanssa. Pattinson herätti viimeksi teinitytöissä kauhua leikkaamalla tutuksi tulleet vaaleat kutrinsa kokonaan pois. Uusi look nähtiin Bel Ami -elokuvan lehdistötilaisuudessa.