Erikoistarjous: Minihameiset naiset puoleen hintaan huvipuistoon

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Huvipuistoissa käyminen kuuluu varmasti monen suomalaisenkin perinteisiin kesämenoihin. Joillekin huvipuistojen hinnat saattavat kuitenkin tuntua liian korkeilta. Tällöin kannattaakin hyödyntää kaikenlaisia alennustarjouksia. Eräs sellainen herättää nyt huomiota Kiinassa.

Otsikoihin noussut tarjous löytyy Guilin Merryland Theme Park -huvipuistosta Guilin kaupungin läheisyydestä. Kiinalaishuvipuisto on nimittäin lanseerannut kahden kuukauden mittaisen kampanjan, jonka aikana huvipuistoon minihameessa saapuneet naiset saavat pääsylipun puolet halvemmalla, Relaxnews uutisoi. Alennuksen saa kuitenkin vain, jos hame on lyhyempi kuin 38 senttimetriä.

Neitokaisten hameita mittaavat puiston naispuoliset työntekijät. Alle 18-vuotiaat neidit joutuvat maksamaan automaattisesti täyden hinnan sisäänpääsystään, sillä puisto ei mittaa alaikäisten tyttöjen hameita. Alennuksen perässä Kiinaan matkustavien kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että huvipuisto ei anna samanlaista alennusta lyhyisiin shortseihin tai mekkoihin pukeutuneille kaunottarille.

Huvipuisto yrittää kampanjansa myötä houkutella paikalle yhteensä yli 10.000 minihameeseen pukeutunutta naista. Paikan johtajan Li Wenxingin mukaan tempauksen tarjoitus on ”kannustaa naispuolisia kävijöitä esittelemään kauneuttaan kesällä”. Erikoinen tarjous on kuitenkin saanut kritiikkiä sopimattomuudesta.