Kimin äiti yritti rahastaa kuvaamalla lapsenlapsensa synnytyksen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Realityjulkkis Kourtney Kardashian on siskoihinsa verrattuna suorastaan vältellyt julkisuutta, sillä Kim Kardashian on ollut yleensä se, joka on esitellyt uhkeaa vartaloaan julkisuudessa. Kourtney synnytti aiemmin tässä kuussa Penelope-tyttären. Lapsi on neitokaisen toinen.

Kourtney ja hänen pitkäaikainen poikaystävänsä Scott Disick ovat nyt suuttuneet toden teolla Kourtneyn äidille Kris Jennerille. Radar Online -sivuston lähteiden mukaan välirikon takana on manageri-äidin yritys tienata rahaa pariskunnan Penelope-tyttärellä. Kaikkia julkkislapsiaan manageroiva Jenner on vuosien varrella kehitellyt jälkikasvulleen jos jonkinmoisia mainos- ja edustussopimuksia.

Nyt Jenner on kuitenkin suututtanut Kourtneyn ja Scottin, sillä hänen kerrotaan pyrkineen lanseeraamaan pariskunnan lapsen avulla vauvatuotteita ilman heidän lupaansa. Pariskunta taas haluaa ymmärrettävästi tutustua rauhassa uuteen tulokkaaseen. Raskauttavimpia oli Jennerin synnytyssaliin suunnittelemat valokuvaussessiot, joiden myötä Scott sai lopullisesti tarpeekseen naisen suunnitelmista.

– Kris oli leppymätön ja hän alkoi ottaa valokuvia aikeinaan myydä ne, ja koko perhe tiesi siitä. Viimeinen niitti oli se, kun Kris halusi ottaa kuvia vauvasta synnytyksen aikana, siinä vaiheessa kun vauva oli tulossa ulos! Scott veti rajan tähän sanomalla että ehdottomasti ei, lähde kertoo sivustolle.

32-vuotias Kourtney Kardashian synnytti esikoisensa Masonin vuonna 2009 pitkäaikaiselle poikaystävälleen Scott Disickille. Synnytyksen jälkeen äiti aloitti tiukan kuntokuurin ja onnistui saamaan vartalonsa takaisin mallinmittoihin. Neitokainen paljasti kuntoilunsa ja laihtumisensa salat Shape-kuntolehdelle. Vuonna 2010 Kourtney julkaisi Kardashian Konfidential -kirjan yhdessä siskojensa kanssa.