Lady Gaga suututti leluvalmistajan – 10 miljoonan korvausvaatimus pöytään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Samaan aikaan hän kahinoi julkisuudessa kollegansa Madonnan kanssa. Supertähti on parhaillaan maailmankiertueellaan.

Popmaailman kuumin tähti on nyt joutunut ongelmiin MGA Entertainment -leluvalmistajan kanssa, kun yhtiö haastoi laulajattaren oikeuteen. Lady Gaga sai haasteen, koska ei ole noudattanut yhtiön kanssa tekemäänsä sopimusta. Yhtiö vaatii neitokaiselta huimaa 10 miljoonan dollarin, eli 8,5 miljoonan euron, suuruista korvaussummaa.

Alunperin Lady Gaga suostui popparin äänisirun sisältävään leluun, joka valmistuisi joulukuuhun mennessä. MGA:n mukaan tähti yrittää kuitenkin pitkittää lelun valmistumista. Viivyttely juontaa juurensa siitä, että Gaga haluaa lanseerata lelun samanaikaisesti uuden albuminsa kanssa, uutisoi The Hollywood Gossip.

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber, joka on sittemmin jo ylittänyt 25 miljoonan rajapyykin. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.