Robert Pattinson jätti uskottoman tyttöystävänsä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien naisten päiväunien kohteeksi Twilight-vampyyrielokuvien myötä noussut Robert Pattinson yllätti taannoin faninsa aloittamalla suhteen vastanäyttelijänsä Kristen Stewartin kanssa. Nyt unelmasuhde on vaihtunut asumuseroon – tai eroon.

Kristen Stewart myönsi eilen pettäneensä Pattinsonia ja esitti julkisen anteeksipyynnön, jossa pahoittelee tapahtunutta kaikille ihmisille. 22-vuotiaalla neitokaisella oli salasuhde Lumikki ja metsästäjä -elokuvan naimisissa olevaan ohjaajaan, 43-vuotiaaseen Rupert Sandersiin. Suhde paljastui, kun Us Weekly -lehti julkaisi kuvan, jossa rakastavaiset olivat toistensa käsivarsilla.

Nyt Robert Pattinsonin kerrotaan muuttaneen pois julkkisparin yhteisestä asunnosta. Asiasta ensimmäisenä kertoneen People-lehden mukaan parin lähipiirikään ei ole varma palaavatko Robert ja Kristen vielä takaisin yhteen. Pattinson ei ole lehden tietojen mukaan suostunut ottamaan yhteyttä tyttöystäväänsä kotoa lähdettyään.

Äskettäin Robert Pattinsonista oli liikkeellä rajuja väitteitä. Hänen väitettiin pettäneen pitkäaikaista tyttöystäväänsä Kristen Stewartia näyttelijätär Sarah Roemerin kanssa. Lähteiden mukaan Pattinson vietti eräänä viikonloppuna läheisiä hetkiä Paranoia-elokuvasta tutun kaunottaren kanssa. Pattinson herätti viimeksi teinitytöissä kauhua leikkaamalla tutuksi tulleet vaaleat kutrinsa kokonaan pois. Uusi look nähtiin Bel Ami -elokuvan lehdistötilaisuudessa.