Nyt puhuu pettäjäohjaaja: ”Rukoilen, että selviämme tästä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin seuratuimpiin kuuluvan Twilight-pariskunnan Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde joutui vaakalaudalle, kun vampyyrikaunottarella uutisoitiin olleen salasuhde Lumikki ja metsästäjä -elokuvan naimisissa olevaan ohjaajaan, Rupert Sandersiin.

Stewart myönsi pettämisuutiset todeksi, ja esitti julkisen anteeksipyynnön loukkaamilleen ihmisille. Sen jälkeen Pattinson muutti pois pariskunnan asunnosta. Nyt myös 41-vuotias ohjaajakomistus Rupert Sanders on kommentoinut asiaa ensimmäistä kertaa julkisuudessa. Mies kertoo olevansa häpeissään suhteestaan itseään puolet nuorempaan naistähteen. Kahden lapsen isä osoittikin oman julkisen anteeksipyyntönsä vaimolleen ja perheelleen.

– Olen häpeissäni kaikesta tuskasta, jota olen aiheuttanut perheelleni. Kaunis vaimoni ja taivaalliset lapseni ovat kaikki, mitä minulla on tässä maailmassa. Rakastan heitä koko sydämestäni. Rukoilen, että selviämme tästä perheenä, lausui Rupert Sander People-lehdelle.

Sandersin vaimo on pysynyt hiljaa kohusta, mutta hän julkaisi joitakin vihjaavia päivityksiä Twitter-mikroblogiinsa. Niiden uskotaan viitanneen tuolloin vielä epäiltyyn suhteeseen. Liberty Ross näytteli kaiken huipuksi Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa Kristen Stewartin hahmon äitiä. Myös Pattinsonin tiedetään viihtyneen kyseisen elokuvan kuvauspaikalla, joten kahdesta pariskunnasta tuli läheiset ystävät keskenään.

Paljastuksen uskotaan tekevän tuhojaan kummassakin suhteessa. Tilanne tulee Sandersille ja Rossille huonoon aikaan, sillä pariskunnan suhde on ollut muutoinkin haasteiden keskellä. Vain pari viikkoa ennen traagista uutista Liberty Ross iloitsi YOU-lehden haastattelussa parin onnistuneen lähentymään liitossaan. Hän kertoi taustalla olleista ongelmista, kuten Sandersin jatkuvasta poissaolosta, joka vaikutti perheen arjessa.