B.o.B villitsi Pipefesteillä – katso kuvakooste perjantailta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Himoksella parhaillaan täydessä käynnissä olevan Pipefest-tapahtuman perjantain odotetuimpien esiintyjien joukkoon lukeutuivat kotimaiset Chee ja Redrama sekä amerikkalainen B.o.B, joka asteli lavalle reilusti myöhässä.

Tuhlaajapoika Cheek veti huikealla fiiliksellä varustetun keikan ja kuvaili Pipefestiä muun muassa räppäreiden leirikouluksi. Yleisö osasi luonnollisesti miehen kaikkien kappaleiden sanat ulkoa ja kädet heiluivat yleisömeressä. Erityisesti uuden albumin kappaleet villitsivät festarikansaa. Lavalla nähtiin myös Brädi.

B.o.B astui lavalle yöllä vasta yhden jälkeen – tyylikkäästi myöhässä. Yökeikka veti kuitenkin paikalle enemmän katsojia kuin illan muut esitykset. Räppäri otti yleisön haltuun muun muassa pomppimalla bassokaiuttimien päällä lavan edessä ja esittelemällä soittotaitojaan pianolla ja kitaralla. Mies otti myös yhteiskuvia Pipefestin yleisön kanssa ja riisui lopussa paitansa. Show oli upea, ripaus Amerikkaa. Erityisesti Airplanes-kappale oli yleisön villitsijä.