Charlize Theron raivostui Kristen Stewartille – pettäminen oli liikaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Etelä-Afrikassa varttunut näyttelijätär Charlize Theron palkittiin naispääosan Oscarilla vuonna 2004. Sen jälkeen Charlize varmisti paikkansa Hollywoodissa. Näyttelijätär on ollut viime aikoina otsikoissa muun muassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvansa merkeissä.

Elokuva onkin lähipäivinä saanut roppakaupalla huomiota, kun sen päänäyttelijä Kristen Stewartin ja elokuvan ohjanneen Rubert Sandersin salasuhde paljastui. Twilight-komistus Robert Pattinsonin kanssa seurusteleva Stewart on sittemmin pyytänyt anteeksi suhdettaan naimisissa olevaan ohjaajaan, mutta Pattinsonin kerrotaan jo jättäneen hänet. Nyt Charlize Theron on heittänyt oman lusikkansa soppaan, sillä näyttelijättären kerrotaan olevan raivoissaan Kristen Stewartille, Radar Online uutisoi.

Theron ja Stewart tulivat läheisiksi ystäviksi Lumikki ja metsästäjä -elokuvan kuvauksissa, mutta nyt pettämiskohu saattaa muuttaa kaiken. Salasuhteessa ollut Sanders on nimittäin naimisissa Theronin hyvän ystävän Liberty Rossin kanssa. Rossilla ja Sandersilla on kaksi nuorta lasta. Eteläafrikkalainen näyttelijäkaunotar kokeekin tulleensa petetyksi salasuhteen myötä.

– Se on ehdottomasti jättänyt Charlizen puun ja kuoren väliin, sillä hän kokee syvää sympatiaa Libertyä ja hänen lapsiaan kohtaan, mutta hän silti rakastaa Kristeniä sisarellisella tavalla, lähde kertoo sivustolle.

Charlize Theron aloitti 16-vuotiaana mallintyöt Italiassa ja tanssi muun muuassa balettia. Hän joutui kuitenkin lopettamaan tanssiharrastuksensa polvivamman takia. 19-vuotiaana kaunotar muutti Los Angelesiin ja alkoi näyttelemään. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Monster – Aileen Wuornos, Hancock, Tie, Ansassa ja The Italian Job. Theron erosi taannoin poikaystävästään Stuart Townsendistä yhdeksän vuoden yhteiselon jälkeen. Nykyisin sinkkuna elävä kaunotar adoptoi sittemmin neljän kuukauden ikäisen Jackson-poikavauvan.