X Factor tuhoaa Britney Spearsin parisuhteen?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Aiemmin tässä kuussa 30-vuotias Spears poistui tuomaripenkiltään järkyttyneenä, kun drag queen lauloi koe-esiintymisessä hänen Crazy-hittibiisinsä.

Kahden lapsen äiti kihlautui seitsemän kuukautta sitten pitkäaikaisen poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa. Trawick myös valvoo parhaillaan oikeuden määräyksellä viime vuosina epävakaana esiintyneen Spearsin omaisuutta. Nyt Radar Online -sivuston mukaan neitokaisen X Factor -tuomarointi on kiilautunut pahasti pariskunnan välille.

– Heidän suhteensa on ollut todella kivinen siitä lähtien kun Britney aloitti X Factor -kuvaukset. He riitelevät jatkuvasti kaikesta, eikä se ole hyvä asia, lähde paljastaa sivustolle.

Sivuston lähteiden mukaan Trawick on myös kyllästynyt rooliinsa Spearsin holhoajana. Miehen kerrotaan kaipaavan entistä työtään menestyksekkäänä Hollywood-kykyjenluotsaajana. Trawick on jo yli vuoden käyttäynyt kaiken aikansa kihlattunsa asioiden hoitamiseen, ja hänen kerrotaan olevan kyllästynyt Spearsin juoksupoikana olemiseen. X Faxtor -pesti on myös osaltaan pahentanut tilannetta, sillä Trawick joutuu vahtimaan kihlattuaan koko ajan tämän kuvauksien aikana.

Britney Spears saa X Factor -tuomaripestistään huikean 15 miljoonan dollarin palkkion. Teinitähti Demi Lovaton puolestaan huhutaan saavan tuomarityöstään palkkioksi miljoona dollaria. Simon Cowellin on väitetty pettyneen Britney Spearsiin tuomarina, koska poptähti käyttäytyy ailahtelevasti. Laulajattaren huhutaan kärsivän ADHD-keskittymishäiriöstä.