Aida Yespica rannalla: ”Häviävän pienet bikinit”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2002 Miss Venezuela Aida Yespica ei ole viime vuosina ollut kovinkaan paljon esillä kotimaansa ulkopuolella. Viime aikoina missikaunotar on kuitenkin saanut palstatilaa paljastavien bikinikuviensa merkeissä.

29-vuotias vuoden missikaunotar lomailee parhailaan Porto Cervossa yhdessä poikaystävänsä Leonardo Gonzalesin kanssa. Aida ikuistettiin nauttimassa auringosta rannalla varsin pieniin bikineihin pukeutuneena.

Aida Yespica tuli kotimaassaan ja muualla maailmassa tunnetuksi Miss Venezuela -tittelinsä ja sitä seuranneen Miss Universum -kilpailun myötä. Sittemmin missikaunotar erosi poikansa isästä, jalkapalloilija Matteo Ferrarista, kahden vuoden yhdessäolon jälkeen. Aida muutti asumaan Espanjaan viime vuoden alussa.