Greyn anatomian tähti jättää yllättäen suosikkisarjan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Sairaala-elämään paneutuva Greyn anatomia -draamasarja on vuosien varrella voittanut kaksi Golden Globe ja Emmy -palkintoa. Huippusuositun sarjan päänäyttelijät ovatkin nousseet fanien suosikeiksi. Nyt lukuisat sarjan fanit pettyvätkin, sillä eräs komistuksista jättää sarjan.

Näyttelijä Eric Dane on nimittäin ilmoittanut lähtevänsä sarjasta. Komistus tunnetaan parhaiten lääkäri Mark Sloanina, eli leikkisämmin McSteamynä. Sarjan viimeisin eli kahdeksas tuotantokausi jäi 39-vuotiaan Danen viimeiseksi, Daily Mail -lehti uutisoi.

Näyttelijäkomistus saattaa kuitenkin joidenkin tietojen mukaan tähdittää muutamaa yhdeksännen tuotantokauden jaksoa. Dane on kertonut olevansa kiitollinen ajastaan sarjassa. Komistus on myös kehunut vuolaasti sarjan tuottajaa Shonda Rhimesia. Lämpimät tunteet saivat myös vastakaikua, sillä Rhimesin mukaan näyttelijä tulee aina olemaan tärkeä osa sarjan tekijöiden suurta perhettä.

– Hän ei päätynyt tähän ratkaisuun kevyesti, mutta pitkän harkinnan ja keskustelujen tuloksena hän ja minä päätimme, että tämä on oikea aika päättää hänen hahmonsa tarina, Rhimes selittää tilannetta.

McSteamynä jo vuosien ajan tunnettu näyttelijäkomistus nähtiin taannoin menestysnäyttelijöitä täynnä olleessa Ystävänpäivä-elokuvassa. Danella oli myös rooli Cherin ja Christina Aquileran tähdittämässä Burleski-elokuvassa. Suosikkinäyttelijä ei ole vielä paljastanut, minkälaisia työkuviota tulevaisuus ilman Greyn anatomiaa pitää sisällään.