Justin Bieber sikaili lentokoneessa – matkustajat suivaantuivat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on miljoonien tyttöjen ja naisten päiväunien kohde. Jo pidemmän aikaa 20-vuotiaan Selena Gomezin kanssa seurustellut poppari saa myös jatkuvasti kosintapyytöjä faneiltaan. Suomeen menestyslaulaja saapuu 26. huhtikuuta 2013.

Nyt 18-vuotias teinipoppari on saanut aikaan ärtymystä muissa lentomatkustajissa. Bieber oli lentänyt takaisin Yhdysvaltoihin mainoskiertueeltaan Uudesta-Seelannista viime viikonlopun aikana. Lento ei kuitenkaan ollut aivan niin rauhallinen kuin jotkut ehkä toivoivat, sillä TMZ-sivuston mukaan teinitähti häiritsi muita matkustajia kovaäänisellä kiroilemisella.

Bieberin ja hänen taustaryhmänsä kielenkäyttö äityi jopa niin häiritseväksi, että tähden kanssa ykkösluokassa matkustanut nainen puuttui tilanteeseen. Kahden lapsen äiti oli näyttänyt teinitähdelle kaapin paikan sanomalla tälle, kuinka sopimatonta hänen käytöksensä oli. Bieberin kerrotaan lopettaneen rivouksien huutelu välittömästi. Poppari pyysi naiselta myös nopeasti nolostuneena anteeksi.

– Lopeta kirosanojen huutaminen ja tuollaisen kielen käyttäminen lentokoneessa. Se ei ole sopivaa, naisen kerrotaan toruneen popparia.

Justin Bieberin äskettäin julkaistulla Believe-nimeä kantavalla levyllä kuullaan muun muuassa Maria-kappale, jossa teinitähti sivaltaa erästä naispuolista faniaan. Mariah Yeater -niminen ihailija väitti taannoin, että teinitähti on hänen poikalapsensa isä. Biisin on kerrottu saaneen vaikutteita Michael Jacksonin Billie Jean -hittikappaleesta.