Kim Kardashianin julkisuus nousi päähän: ”Olen kuuluisampi kuin Angelina Jolie”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen kertoi äskettäin olevansa koukussa rusketukseen, sillä hän käy kymmenen päivän välein suihkurusketuksessa.

Nyt raportit kertovat realitysarjojen ja seksivideon tuoman julkisuuden saaneen realitykaunottaren uskomaan itsestään ehkä liikoja. Realitytähtenä tunnettu neitokainen ei ole käytännössä katsoen tunnettu mistään muista varsinaisista saavutuksistaan. Radar Online -sivuston lähteiden mukaan Kim uskottelee itselleen olevansa todellisia Hollywood-tähtiä kuuluisampi.

– Olen kuuluisampi kuin Jennifer Aniston, Angelina Jolie ja Qwyneth Paltrow yhteensä, Kimin kerrotaan selittäneen ystävälleen.

Lähipiriin mukaan neitokainen on kuitenkin kuuluisa ”kaikista vääristä syistä”. Kim on lähiaikoina saanut rajua palautetta 72 päivää kestäneen avioliittonsa myötä. Rahastustempuksikin leimatussa liitossa pikaisesti ollut kaunotar on saanut käytöksestään kritiikkiä muun muassa radiotähti Howard Sterniltä. Tämän mukaan Kimin käytös on ”järjetöntä”. Eniten miestä häiritsee elämänsä käytännössä katsoen kaikkien kanssa jakavan neitokaisen äkillinen haluttomuus avautua suhteestaan räppäri Kanye Westiin.

31-vuotias Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat seurustelleet jo muutaman kuukauden ajan. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Kurvikas kaunotar pitää huolta uhkeasta kropastaan muun muassa pilateksella.