Russell Brand tuomittiin oikeudessa – syynä puhelimen heittäminen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Katy Perry avioitui pari vuotta sitten koomikko Russell Brandin kanssa Intiassa järjestetyssä hääseremoniassa. Julkkisparin liitto on sittemmin jo päättynyt eroon. Russell Brand on näytellyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Forgetting Sarah Marshall, Arthur ja Rock of Ages.

36-vuotias railakas komediatähti joutui viime maaliskuussa ongelmiin virkavallan kanssa riehuttuaan kadulla New Orleansissa. Brand oli suuttunut hänestä kuvia ottaneelle paparazzille ja heittänyt tämän iPhonen läheisen rakennuksen ikkunasta sisäään. Nyt koomikko-näyttelijälle on tullut seurauksia törttöilystään.

Brandille napasahti syyttömyyteen vetoamisen jälkeen neuvottelujen tuloksena 20 tuntia yhdyskuntapalvelua, TMZ-sivusto uutisoi. Mies joutuu myös maksamaan 500 dollaria oikeudenkäyntikuluja. Koomikko on varmasti helpottunut lopputuloksesta, sillä pahimmassa tapauksessa hän olisi voinut joutua puhelimen heittelystä jopa puoleksi vuodeksi vankilaan.

Russell Brand nähdään parhaillaan valkokankailla Rock of Ages -elokuvassa. 36-vuotias koomikko-näyttelijä kertoi jo pian eron jälkeen voivansa hyvin ja jatkavan elämäänsä ilman Perryä. Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen.