Rocktähti Mick Jagger ”oman kuuluisuutensa vanki”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rocktähti Mick Jagger tunnetaan maailman suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuvan The Rolling Stonesin keulahahmona. Äskettäin kohua herättänyt paljastuskirja väitti konkarimuusikon olleen homosuhteessa David Bowien kanssa 1970-luvulla. Nyt miehestä on tehty lisää paljastuksia.

Tällä viikolla 69 vuotta täyttäneen rocklegendan kerrotaan nyt kärsineen aina siitä, ettei häntä oteta tarpeeksi vakavasti. Tuoreimmat paljastukset ovat peräisin BackStage Pass VIP -kirjasta, jonka mukaan Jagger ei ole koskaan ollut sinut rocktähteydensä kanssa. Railakkaan muusikon kerrotaankin kaivanneen huumeidentäyteisten juhlien ja naisfanien sijaan enemmän muiden menestyjien kunnioitusta.

Huumeidenkäytöstään itsekin tunnettu Jagger ei siis paljastuskirjan mukaan nauttinutkaan täysin siemauksin rocktähden elämäntyylistään. Debra Sharon Davisin kirjoittamassa teoksessa kerrotaan esimerkiksi miehen 29. syntymäpäiväjuhlista, joihin muusikolle oli hankittu kakusta hyppääviä alastomia neitokaisia. Innostuneen reaktion sijaan uskottavuutta kaipaavan Jaggerin kerrotaan kokeneen tilanteen nöyryyttävänä.

– Varhaisina vuosinaan Jagger oli oman kuuluisuutensa vanki, vainoharhainen, lähes kärkevä hahmo. Poliisit seurasivat häntä öisin, pysäyttäen hänet ja haluten tutkia hänen autonsa, ja hänen täytyi soittaa aina asianajajalleen koska hän pelkäsi että poliisit yrittäisivät lavastaa hänet huumeilla, Davis kertoo kirjassaan.