Rihannan timmi bikinipeppu pääosassa – tässä paparazzikuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on keskittynyt isoäitinsä taannoisen kuoleman jälkeen pääasiassa lomailuun, ja kesäloma onkin vienyt supertähteä ympäri maailmaa. Nyt Rihanna on siirtynyt kotimaisemistaan Barbadokselta Eurooppaan ja Italiaan.

Aiemmin tällä viikolla Rihanna kuvattiin nautiskelemassa Välimeren aalloista Ranskassa, mutta nyt Rihanna on siirtynyt Italian Portofinoon, jossa hän lekottelee parhaillaan huvijahdilla yhdessä ystäviensä kanssa. Ryhmä nautiskeli eilen vesileikeistä, joissa myös Rihanna oli mukana.

24-vuotias Rihanna paljasti taannoin, että Chris Brownin eron aiheuttama sydänsuru sai hänet inhoamaan deittailua. Supertähti kertoi pelkäävänsä rakastua uudelleen koettuaan voimakkaita tunteita hänet hakannutta räppäriä kohtaan. Rihanna ja Brown on kuitenkin nähty viihtyvän viime aikoina yhdessä, mikä on herättänyt suhdehuhut uuteen liekkiin.