Hittisovellus iZettle vaikeuksissa – Visa kielsi korttimaksut

Digi · Stara.fi

Viime kuukausina iPhonelle tehty korttimaksusovellus iZettle on saanut valtavan suosion ja runsaasti myös mediatilaa ympäri maailmaa. Sovelluksen ja sen lisälaitteeksi toimitetun kortinlukijan avulla käyttäjät ovat voineet periä asiakkailtaan korttimaksuja helposti puhelimen avulla.

Tänään yritys kuitenkin ilmoitti, että se joutuu keskeyttämään Visa-korttien käyttämisen sovelluksessaan Visa Europen käytäntöjen takia Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Tarkemmin sovellusyhtiö ei ongelman luonnetta ja syytä yksilöi. Kielto astuu voimaan 1. elokuuta.

– Jatkossa voitte kuitenkin käyttää MAsterCard ja American Express -kortteja, joten teidän tulee pyytää asiakkaitanne maksamaan niillä. Toivomme saavamme Visa-kortit mahdollisimman pian taas mukaan Suomessa ,Tanskassa ja Norjassa, yhtiön toimitusjohtaja Jacob de Geer kertoo.